Opslag inboedel Drachten

Mogelijkheden op het gebied van opslag inboedel bij Drachten

Staat u op het punt aan een verbouwing in huis te beginnen? Wilt u uw waardevolle meubels tijdelijk elders stallen, wanneer u op reis gaat in het buitenland? In beide gevallen kan het huren van opslag voor uw inboedel bij Drachten interessant zijn. Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag op weg! Wij bieden u grote houten kisten aan, welke na het vullen hiervan worden opgeslagen in een afgesloten en goed beveiligde loods. De kans op diefstal van uw spullen is hierdoor minimaal. Daarbij hebben we binnen deze loods aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden.

Opslag van uw inboedel bij Drachten

De houten kisten waarin u de inboedel op kunt slaan hebben een inhoud van 10 kuub. Dit is voor de meeste meubels voldoende. U kunt uw inboedel zelf bij ons brengen, om de meubels vervolgens in de houten kisten op te bergen. Een alternatief is het vullen van de kisten aan huis. Zodra u de kisten gevuld heeft komen we deze weer bij u ophalen, om ze vervolgens in de veilige loods op te slaan. Tijdens kantooruren zijn hier voortdurend beveiligers actief om ongewenste gasten buiten de loods te houden. Vloerverwarming in de loods gaat vochtschade tegen. Voor het opslaan van welke meubels bent u op zoek naar inboedel opslag bij Drachten?

Meer informatie over inboedel opslag bij Drachten

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van inboedel opslag bij Drachten? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de manier waarop wij de loods voor u beveiligen? Neem eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over! Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor het stallen van uw inboedel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)