Opslag Leeuwarden

Maak gebruik van onze opslag bij Leeuwarden

Vertrekt u voor een langere tijd naar het buitenland? Staat u op het punt om uw woning te verbouwen? In beide gevallen kan het slim zijn om een aantal units in onze opslag bij Leeuwarden te huren. Deze houten kisten bieden u alle ruimte om verschillende spullen op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan losse verhuisdozen, complete meubels, enzovoorts. Door ze extern op te slaan voorkomt u dat deze spullen beschadigd raken of gestolen kunnen worden. Onze opslagruimte is zeer goed beveiligd. Daarbij is sterk rekening gehouden met de klimatologische omstandigheden in deze ruimte. Het minimaliseert de kans op schade aan uw spullen.

Diverse soorten opslag rond Leeuwarden

Onze opslag bij Leeuwarden biedt u niet alleen de ruimte om uw meubels en losse spullen op te slaan. Ook voor het bewaren van uw archiefstukken kunt u op onze hulp rekenen. In uw bedrijfspand heeft u wellicht niet de ruimte om deze stukken op te slaan. Daarbij kost het u wellicht te veel tijd om het archief bij te houden. Wij zorgen dat de archiefstukken op een veilige plek bewaard worden en kunnen deze voor u beheren. Op het moment dat u een nieuw archiefwaardig stuk ontvangt, kunt u deze ons toesturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het stuk op de juiste plek aan uw archief wordt toegevoegd.

Opslag rond Leeuwarden aanvragen

Heeft u op korte termijn ruimte nodig in onze opslag bij Leeuwarden? Wij zetten graag een aantal grote houten kisten voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen we de units ook bij u thuis afleveren en op een later moment weer ophalen. Neem eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Met welk doel zoekt u naar een geschikte opslag bij Leeuwarden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)