Opslagruimte Drachten

Opslagruimte bij Drachten huren

Er zijn verschillende scenario’s denkbaar, waarin het prettig is om opslagruimte in Drachten achter de hand te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een komende verbouwing van uw woning, waarbij u de kans op schade aan uw inboedel tot een minimum wilt beperken. De opslagruimte van Wolthuizen Verhuizingen biedt u de mogelijkheid uw kwetsbare meubels tijdens de verbouwing elders te stallen. Niet alleen voorkomt dit schade aan de inboedel; het voorkomt daarnaast dat meubels in de weg staan tijdens de uitvoering van de verbouwing. Een andere situatie waarin het huren van opslagruimte bij Drachten interessant is: tijdens een lange reis in het buitenland. Het extern opslaan van kwetsbare en waardevolle bezittingen verkleint de kans op een inbraak en daarmee diefstal aanzienlijk.

Mogelijkheden bij het huren van opslagruimte in Drachten

Wolthuizen Verhuizingen biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u op zoek bent naar opslagruimte in Drachten. Zo maken we onderscheid tussen inboedel-, archief- en palletopslag. Ook voor een zakelijke goederenontvangst kunt u rekenen op onze hulp. Zo hoeft u voorraden niet in uw eigen magazijn op te slaan. Het bespaart veel ruimte en daarmee mogelijk ook kosten. We kunnen de archiefopslag voor u combineren met het beheer op uw archiefstukken. Zo hoeft u deze zelf niet toe te voegen; onze medewerkers doen het geheel discreet voor u.

Direct opslagruimte bij Drachten aanvragen

Wenst u al op korte termijn opslagruimte bij Drachten? Neem contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken welke vorm van opslagruimte het beste op uw wensen en behoeften aansluit. Bij het afnemen van opslagruimte in Drachten via Wolthuizen Verhuizingen verzekert u zichzelf van een veilige en klimatologisch verantwoorde ruimte voor het opslaan van uw goederen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)