Opslagruimte in Friesland huren

Mogelijk verhuist u binnenkort naar een kleinere woning, waarbij u afscheid moet nemen van een deel van uw bestaande inboedel. Uw nieuwe woning biedt onvoldoende ruimte om alles mee te nemen. U wilt de overgebleven meubels niet overhaast moeten verkopen. Om dit te voorkomen, kunt u voor het huren van opslagruimte in Friesland kiezen. Door de spullen hier eerst op te slaan, heeft u vanuit uw nieuwe woning alle tijd om te bepalen wat u hiermee wilt doen. Het huren van opslagruimte in Friesland is ook in verschillende andere situaties interessant. Denk aan een reis in het buitenland, waarbij u lange tijd van huis bent. Laat uw meest waardevolle bezittingen opslaan in onze opslagruimte in Friesland.

Veilige en droge opslagruimte in Friesland

Onze opslagruimte in Friesland is veilig en droog. Het verzekert u van een minimale kans op de diefstal van uw spullen. Ook schade, bijvoorbeeld door een te hoge luchtvochtigheid, wordt voorkomen door de aandacht die we besteed hebben aan de klimatologische omstandigheden in onze opslagruimte in Friesland. U huurt bij ons grote houten kisten, die u naar eigen inzicht kunt vullen. Komt u de spullen die u bij ons wilt laten opslaan zelf brengen, of wenst u dat we deze bij u thuis afhalen? We denken graag met u mee en proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Direct opslagruimte in Friesland huren

Heeft u al op korte termijn opslagruimte in Friesland nodig? Neem eens contact met ons op, zodat we samen kunnen bepalen hoeveel houten kisten u nodig heeft voor het opslaan van uw spullen. Naast opslagruimte in Friesland voor het opslaan van elementen uit uw inboedel, bieden we ook archiefopslag aan. Ideaal voor bedrijven, die hun archiefstukken niet binnen hun eigen bedrijfspand op willen slaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)