Opslagruimte huren Akkrum

Opslagruimte huren bij Akkrum

Gaat u binnenkort starten met een verbouwing van uw woning? In dat geval is het verstandig om een deel van uw inboedel elders op te slaan. U kunt kiezen voor de huur van een container, welke u naast uw woning plaatst. Vaak ontbreekt het echter aan ruimte om dit mogelijk te maken. Daarbij is een container niet altijd even veilig. Een goed alternatief is opslagruimte huren bij Akkrum via Wolthuizen Verhuizingen. Wij bieden u verschillende vormen van opslagruimte aan. Bovenal is onze opslagruimte goed beveiligd en is er veel aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden in deze ruimte. Het voorkomt vochtschade aan uw goederen.

Opties bij opslagruimte huren rond Akkrum

Wolthuizen Verhuizingen biedt u grote, stevige houten kisten aan. Deze kunt u naar eigen wens vullen met elementen uit uw inboedel. De houten kisten kunnen we bij u thuis afleveren en vervolgens weer ophalen op het moment dat u deze gevuld heeft. U kunt er ook voor kiezen om de spullen zelf naar onze opslagruimte te brengen en aldaar de houten kisten te vullen. Opslagruimte huren bij Akkrum is niet alleen interessant voor het opslaan van uw inboedel. Ook voor het opslaan van de voorraad van uw winkel of bijvoorbeeld het elders bewaren van archiefstukken is het huren hiervan het overwegen waard.

Direct opslagruimte huren bij Akkrum

Wilt u al op korte termijn opslagruimte huren bij Akkrum? Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden die we u bieden? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Komt u uw spullen zelf bij ons brengen, of wilt u dat onze verhuizers de gevulde houten kisten bij u thuis of op kantoor oppikken? We denken graag met u mee over de beste oplossing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)