Opslagruimte huren Bolsward

Opslagruimte huren bij Bolsward

Heeft u thuis onvoldoende ruimte om uw spullen te bewaren? Verhuist u binnenkort naar een kleinere woning en wilt u voorkomen dat u overgebleven meubels overhaast moet verkopen? In beide gevallen kan opslagruimte huren bij Bolsward het overwegen waard zijn. Het huren van opslagruimte is ook interessant voor bedrijven, die hun archiefstukken veilig extern willen bewaren. Zo hoeft u er daarbij geen ruimte voor vrij te houden in uw eigen kantoorpand. Wolthuizen Verhuizingen biedt u graag de opslagruimte die u nodig heeft voor het bewaren van uw spullen!

Werkwijze bij opslagruimte huren rond Bolsward

Opslagruimte huren bij Bolsward begint bij het vaststellen van de ruimte die u voor uw spullen nodig heeft. U kunt bij ons losse houten kisten huren, welke per stuk een inhoud van tien kubieke meter hebben. Het is afhankelijk van de omvang van uw inboedel, hoeveel van deze kisten u nodig heeft. We kunnen de houten kisten bij u thuis afleveren, zodat u ze aldaar in kunt pakken. Zodra de kisten vol zitten, komen onze verhuizers deze weer bij u ophalen. U kunt er ook voor kiezen om de spullen zelf naar onze opslagruimte te brengen.

Veilige opslagruimte huren bij Bolsward

U wilt voorkomen dat uw inboedel beschadigd raakt of nog erger, gestolen wordt. Om die reden besteedt Wolthuizen Verhuizingen veel aandacht aan de beveiliging van onze opslagloods. De kans op een inbraak is hierdoor minimaal. Opslagruimte huren bij Bolsward via ons verhuisbedrijf betekent daarnaast, dat u er op kunt rekenen dat we er alles aan doen om de klimatologische omstandigheden in de opslagruimte op peil te houden. Het helpt vochtschade aan uw spullen te voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)