Opslagruimte huren Drachten

Opslagruimte huren bij Drachten via Wolthuizen Verhuizingen

Heeft u het huren van opslagruimte bij Drachten al eens overwogen? Het kan in verschillende situaties interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van uw woonkamer of keuken. U wilt schade aan uw bestaande interieur voorkomen. Door de meubels tijdelijk elders onder te brengen gaat u niet alleen schade tegen, maar voorkomt u daarbij dat ze in de weg staan. Opslagruimte huren bij Drachten via Wolthuizen Verhuizingen kan in verschillende vormen. Niet alleen inboedelopslag behoort tot onze mogelijkheden. Ook voor archief- en palletopslag kunt u bij ons terecht. Wat voor opslagruimte zoekt u?

Voordelen van opslagruimte huren bij Drachten

Reeds beschreven we dat opslagruimte huren bij Drachten interessant kan zijn in het geval van een verbouwing. Ook bij een verhuizing of bijvoorbeeld een ontruiming komt de opslagruimte van pas. U heeft wellicht nog geen tijd gehad om overgebleven meubels te verkopen. Door ze tijdelijk in onze opslagruimte te stallen, hoeft u ze niet overhaast van de hand te doen. Mogelijk wilt u eerst kijken, welke meubels u nog in uw nieuwe woning wilt gaan gebruiken. Archiefopslag is interessant, wanneer u zelf geen omkijken wilt hebben naar het beheer van uw archief. Wij zorgen dat stukken op de juiste plek worden toegevoegd.

Opslagruimte huren bij Drachten op korte termijn

Heeft u snel opslagruimte nodig voor uw inboedel, archief of andere spullen? Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken. Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing om uw spullen op een veilige plek te bewaren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)