Opslagruimte huren Friesland

Opslagruimte huren in Friesland

Gaat u tijdelijk op reis naar het buitenland, waarbij u uw woning te huur aanbiedt? In dit geval kan opslagruimte huren in Friesland een verstandige keuze zijn. Met het huren van opslagruimte heeft u de mogelijkheid om uw meest waardevolle bezittingen elders op te slaan. Op deze manier verkleint u het risico op diefstal hiervan aanzienlijk. Daarbij wordt schade aan uw bezittingen tegengegaan. Dat geldt ook wanneer u uw inboedel bij een verbouwing van uw woning tijdelijks elders stalt. Bij een verbouwing is de kans op schade groot en staan meubels vaak al snel in de weg.

Mogelijkheden bij opslagruimte huren in Friesland

Wolthuizen Verhuizingen biedt u verschillende mogelijkheden aan, wanneer u opslagruimte huren in Friesland overweegt. Bepaal vooraf zelf hoeveel ruimte u nodig verwacht te hebben voor uw inboedel. Wij bieden u vervolgens een of meerdere houten kisten aan, die u volledig naar eigen inzicht kunt vullen. We kunnen de kisten bij u thuis afleveren en u helpen met het inladen ervan. Andersom kunt u ook spullen naar onze opslagruimte brengen en de kisten aldaar zelf vullen. Naast houten kisten voor uw inboedel bieden we de mogelijkheid om uw archiefstukken voor u te bewaren en indien gewenst te beheren.

Direct opslagruimte huren in Friesland

Wilt u op een korte termijn opslagruimte huren in Friesland? Wij hebben vrijwel altijd ruimte voor u beschikbaar. Neem eens contact met ons op, zodat we samen uw wensen kunnen inventariseren. Op basis van uw wensen zorgen we dat de houten kisten in onze opslagruimte klaarstaan om gevuld te worden, of komen we deze bij u langsbrengen. Onze opslagruimte is goed beveiligd, om de kans op diefstal en schade tot een minimum te beperken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)