Opslagruimte huren Gorredijk

Opslagruimte huren bij Gorredijk

Wilt u een deel van uw inboedel elders laten opslaan? Zoekt u naar mogelijkheden om kunstobjecten op een veilige manier te bewaren in de periode dat u afwezig bent? In beide gevallen kan opslagruimte huren bij Gorredijk via Wolthuizen Verhuizingen het overwegen waard zijn. In onze loods bieden we u houten kisten aan, welke u naar eigen inzicht kunt vullen. We kunnen de houten kisten bij u thuis afleveren en op een later moment weer ophalen. Het alternatief is dat u uw spullen zelf naar onze opslagloods brengt en in de houten kisten opbergt. Welke spullen wilt u op laten slaan?

Opslagruimte huren bij Gorredijk voor archiefstukken

Niet alleen voor particulieren is opslagruimte huren bij Gorredijk interessant. Ook zakelijke partijen kunnen baat hebben bij opslagruimte. Gebruiken de houten kisten bijvoorbeeld voor het opslaan van bureaustoelen die u momenteel niet nodig heeft. Als de organisatie groeit kunt u ze alsnog op de werkvloer plaatsen. Naast het opslaan van kantoormeubilair kan ook het extern laten bewaren van archiefstukken wenselijk zijn. Niet alleen is de kans op brand klein in onze opslagloods. Ook voorkomt het bewaren van de archiefstukken in onze opslag, dat u zelf ruimte moet besteden aan deze ordners. Archiefstukken moeten vaak minimaal zeven jaar bewaard worden. Ook palletopslag kan voor zakelijke partijen interessant zijn.

Direct opslagruimte huren bij Gorredijk

Heeft u al op korte termijn opslagruimte nodig? Opslagruimte huren bij Gorredijk via Wolthuizen Verhuizingen is heel eenvoudig. Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen inventariseren. Op basis van deze inventarisatie kunnen we u een passend voorstel doen. De houten kisten die we u bieden hebben een inhoud van tien kubieke meter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)