Opslagruimte huren in Sneek

Opslagruimte huren in Sneek bij een verbouwing

Staat u op het punt om te beginnen aan een verbouwing in huis? Opslagruimte huren in Sneek kan in dat geval een interessante optie zijn. U kunt de meest waardevolle en kwetsbare onderdelen van uw inboedel elders stallen, om te voorkomen dat deze beschadigd raken tijdens de verbouwing. Wolthuizen Verhuizingen biedt u voor iedere inboedel een passende oplossing aan. We leveren uw houten kisten met een inhoud van 10 kubieke meter. Voldoende om een groot deel van uw inboedel in kwijt te kunnen bij een verbouwing! Overigens is opslagruimte huren bij Sneek niet alleen interessant tijdens een verbouwing. Ook bij een lange reis in het buitenland kan dit interessant zijn.

Service bij opslagruimte huren in Sneek

Wanneer u voor het huren van opslagruimte in Sneek kiest, profiteert u van een uitgebreide service. Zo kunt u uw inboedel zelf meenemen naar onze opslagplaats, waar u de houten kisten vult met uw spullen. Als alternatief kunnen wij de units bij u bezorgen, zodat u ze thuis of bijvoorbeeld bij uw bedrijfspand in kunt laden. We zorgen er vervolgens voor dat de units bij u worden opgehaald en worden gestald in onze loods. Deze opslagplaats is droog, schoon en veilig.

Direct opslagruimte huren in Sneek

Heeft u op korte termijn opslagruimte nodig? Opslagruimte huren in Sneek kan bij ons direct! Neem contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Niet alleen opslagruimte huren in Sneek behoort tot onze mogelijkheden. Zo voorzien we u ook graag van opslagruimte voor bijvoorbeeld archiefstukken. We denken op basis van hetgeen u door ons wilt laten opslaan graag met u mee over een passend type opslagruimte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)