Opslagruimte huren Sneek

Uw mogelijkheden bij het huren van opslagruimte bij Sneek

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Sneek? Wolthuizen Verhuizingen biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u kiest voor opslagruimte huren bij Sneek. Zo bieden we u ruimte voor uw inboedel, kunt u bij ons terecht voor het opslaan van pallets met spullen en bieden we u een archiefopslag. In het geval van onze archiefopslag kunt u ook kiezen voor onze beheerservice. Hierbij levert u de nieuwe archiefstukken aan, die wij vervolgens op de juiste plek aan uw archief toevoegen. Wist u dat u als bedrijf verplicht bent om archiefstukken minimaal zeven jaar te bewaren? Het is vaak niet prettig om alle stukken binnen uw kantoorpand te moeten bewaren.

Voordelen van opslagruimte huren bij Sneek

Opslagruimte huren bij Sneek levert u verschillende voordelen op. Het voorbeeld van de externe archiefopslag is hier een goed voorbeeld van. Ook wanneer u aan een verbouwing of verhuizing begint kan opslagruimte huren bij Sneek het overwegen waard zijn. Zo verkleint u de kans op schade aan uw inboedel aanzienlijk. Daarbij wilt u voorkomen dat grote meubels bij een verbouwing van ruimtes in huis in de weg staan. In het geval van een verhuizing neemt u wellicht niet alle meubels mee naar een nieuw huis. Door de overgebleven meubels tijdelijk elders te stallen hoeft u deze niet overhaast te verkopen.

Meer informatie over opslagruimte huren bij Sneek

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over een opslagruimte huren bij Sneek. We denken graag met u mee over de mogelijkheden die in uw situatie het meest interessant zijn. Kiest u voor een inboedelopslag, of laat u uw spullen op een pallet opslaan? De diversiteit aan mogelijkheden maakt dat we vrijwel altijd een passende oplossing kunnen bieden voor het opslaan van uw spullen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)