Palletopslag Friesland

Palletopslag in Friesland ter aanvulling op uw magazijn

Begint uw magazijn te klein te worden voor de opslag van de goederen die u bijvoorbeeld online te koop aanbiedt? In dat geval kan onze palletopslag in Friesland interessant voor u zijn. In onze palletopslag bieden we u alle ruimte om pallets veilig en onder de juiste klimatologische omstandigheden te stallen. Op het moment dat u de goederen op de pallet nodig heeft, kunt u deze bij ons ophalen. Het voorkomt dat uw magazijn te vol raakt. Palletopslag in Friesland bieden we zowel voor de korte-, als voor de lange termijn aan. Wist u dat de ruimte waarin uw pallets worden opgeslagen voorzien is van vloerverwarming? Zo voorkomen we schade aan uw goederen.

Voordelen van palletopslag in Friesland

Palletopslag in Friesland levert u verschillende voordelen op. Mogelijk verwacht u gedurende enkele maanden een run op de producten die u aanbiedt. Het structureel uitbreiden van uw opslagruimte is in zo’n geval niet interessant, daar de vraag naar de producten al snel weer af kan nemen. Door voor het huren van palletopslag in Friesland te kiezen breidt u uw magazijn tijdelijk uit. Zo heeft u altijd voldoende voorraad om geen omzet mis te lopen, zonder dat u straks structureel te veel ruimte heeft in uw magazijn. U kunt de pallets zelf bij ons afleveren, maar we kunnen deze ook bij u afhalen. Wat krijgt bij u de voorkeur?

Direct palletopslag in Friesland huren

Heeft u op korte termijn palletopslag in Friesland nodig? Neem eens contact met ons op. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor het tijdelijk of structureel uitbreiden van uw magazijn. Bovenal verzekert u zich bij Wolthuizen Verhuizingen van een veilige en betrouwbare oplossing! Zo kunt u uw klanten blijven voorzien van uw producten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)