Palletopslag korte termijn Wolvega

Palletopslag voor korte termijn in Wolvega

Heeft u een of meerdere pallets met goederen, die u tijdelijk elders wilt stallen? Maak gebruik van onze palletopslag voor de korte termijn bij Wolvega. Hier stallen we niet alleen voorraden van onze klanten, maar nemen we ook goederen in ontvangst. Zo hoeft u zelf niet voor het vervoer van de voorraad vanuit uw eigen magazijn naar onze opslagplaats te zorgen. Dit is effici├źnter en goedkoper! Onze palletopslag voor de korte termijn bij Wolvega is niet alleen interessant voor zakelijke partijen. Zo kunt u als particulier overgebleven meubels na een verhuizing op pallets laten stallen in onze opslag. Het biedt u de mogelijkheid in alle rust te bepalen wat u met deze meubels wilt gaan doen.

Veilige palletopslag voor korte termijn rond Wolvega

Wanneer u uw voorraden of andere bezittingen in onze palletopslag voor de korte termijn bij Wolvega stalt, wilt u er zeker van zijn dat de kans op diefstal van uw goederen minimaal is. Wij bieden een opslagplek welke veilig is en waar rekening gehouden wordt de ideale klimatologische omstandigheden voor het opslaan van goederen. Zo wordt naast diefstal, ook vochtschade aan uw bezittingen voorkomen. Wist u dat onze opslagruimte voorzien is van vloerverwarming? Het komt deze klimatologische omstandigheden ten goede.

Palletopslag voor korte termijn bij Wolvega reserveren

Heeft u al op korte termijn palletopslag bij Wolvega nodig? We bieden het u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Samen bekijken we hoe we u het beste van de gewenste palletopslag voor de korte termijn bij Wolvega kunnen voorzien. Overigens bieden we deze palletopslag niet alleen voor een korte periode aan; u kunt uw spullen ook voor langere tijd bij ons stallen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)