Piano verhuizen Drachten

Hulp bij een piano verhuizen rond Drachten

Het verhuizen van een bankstel of bijvoorbeeld bed vergt een hele andere aanpak, dan het verhuizen van een piano. Een piano is een bijzonder kwetsbaar element in uw inboedel, waardoor deze met de grootste zorg naar zijn nieuwe locatie moet worden verplaatst. De professionele verhuizers van Wolthuizen Verhuizingen beschikken over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om te kunnen helpen bij een piano verhuizen rond Drachten. Een piano verhuizen kan noodzakelijk zijn wanneer u zelf verhuist, of bijvoorbeeld wanneer de piano verkocht is.

Aanpak bij piano verhuizen in Drachten

Een piano verhuizen rond Drachten begint voor ons bij een inventarisatie van de situatie. Staat de piano op de begane grond, of heeft u deze op de eerste verdieping staan? Is het mogelijk om de piano via een lift naar beneden te laten gaan, of moet de piano door het raam verplaatst worden? Op basis van deze inventarisatie werken onze professionele verhuizers een plan uit. Met verschillende beschermende hulpmiddelen voorkomen we dat er schade aan de vleugel ontstaan. De inzet van een verhuislift maakt het mogelijk om de zware piano door het raam naar beneden te laten komen, als het tillen via een trapgat geen optie is.

Piano verhuizen in Drachten met Wolthuizen Verhuizingen

Wilt u op korte termijn uw piano verhuizen in Drachten, of de omgeving hiervan? Neem in dat geval eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de wijze waarop we dit aanpakken. Ook kunnen we direct naar een geschikt moment zoeken voor de verhuizing. Bovenal doen we er alles aan om de piano heelhuids, snel en zo soepel mogelijk naar zijn nieuwe bestemming te vervoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)