Piano verhuizen Sneek

Op professionele wijze een piano verhuizen rond Sneek

Heeft u uw piano verkocht, of verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning? In beide geval kan professionele hulp bij het verhuizen van de piano wenselijk zijn. Een piano verhuizen rond Sneek betekent dat de piano stevig moet worden ingepakt, dat deze mogelijk van de eerste verdieping van uw woning naar beneden moet worden getild, enzovoorts. Over het algemeen zijn piano’s erg kwetsbaar. Het maakt een zorgvuldige aanpak bij de verhuizing hiervan cruciaal. De professionele verhuizers van Wolthuizen Verhuizingen staan voor u klaar, om hulp te bieden bij een piano verhuizen rond Sneek.

Hulpmiddelen voor piano verhuizen in Sneek

Een piano verhuizen rond Sneek begint standaard met een inventarisatie van de stappen die doorlopen moeten worden. Allereerst is dat het inpakken van de vleugel om schade aan de piano te kunnen voorkomen. Wolthuizen Verhuizingen beschikt over verschillende hulpmiddelen, die hierbij goed van pas komen. Een volgende stap is het naar buiten verplaatsen van de piano. Als de piano op de begane grond staat is dit vaak relatief eenvoudig. Heeft een piano op de eerst of twee etage van uw woning staan? In dat geval kan de hulp van een verhuislift noodzakelijk zijn. De piano wordt hierbij via bijvoorbeeld een raam naar beneden vervoert.

Afspraak maken voor piano verhuizen in Sneek

Bij een piano verhuizen rond Sneek komt heel wat kijken. Het is daarom belangrijk tijdig hulp van onze verhuizers in te schakelen, zodat de piano op het door u gewenste moment verhuisd kan worden. Neem eens contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over de wijze waarop uw piano het beste verhuisd kan worden. Samen doen we er alles aan om de piano schadevrij, snel en soepel op z’n nieuwe bestemming aan te laten komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)