Pianovervoer Gorredijk

Specialist in pianovervoer rond Gorredijk

Het verhuizen van een piano is geen eenvoudige klus. U wilt iedere vorm van schade aan dit waardevolle object voorkomen. Wolthuizen Verhuizingen heeft veel ervaring met het uitvoeren van een pianovervoer in Gorredijk en de omgeving hiervan. Wij zorgen dat de piano correct uit de woning wordt gehaald, om deze vervolgens elders naar binnen te rijden. Ook wanneer de piano momenteel binnen uw muziekschool of bijvoorbeeld een kerk staat, is Wolthuizen Verhuizingen u graag van dienst bij het vervoer hiervan.

Aanpak bij pianovervoer in Gorredijk

Een pianovervoer in Gorredijk begint voor ons vaak bij een inventarisatie van de situatie, zowel in uw oude als nieuw pand. Op basis hiervan kan een plan worden uitgedacht voor het vervoer van de piano of vleugel. Het is niet altijd mogelijk om de piano door de voordeur naar buiten te rijden. Het gebruik van een verhuislift kan in zo’n geval uitkomst bieden. Ideaal, wanneer de piano bijvoorbeeld op de eerste etage van uw woning of op zolder staat. Naast een verhuislift kunnen onze verhuizers verschillende andere beschermende hulpmiddelen gebruiken om schade aan de piano of vleugel te voorkomen. Denk ook aan speciale verhuiskleden.

Advies voorafgaand aan pianovervoer rond Gorredijk

Wilt u meer weten over hetgeen er komt kijken bij een professioneel pianovervoer rond Gorredijk? Bent u benieuwd op welke manier wij u van dienst kunnen zijn bij het vervoeren van uw piano of vleugel? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. De ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in het vervoeren van kwetsbare, waardevolle objecten als een piano komt goed van pas bij de uitvoering hiervan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)