Pianovervoer Leeuwarden

Hulp bij pianovervoer in Leeuwarden en omgeving

Het vervoer van een piano naar een nieuwe locatie heeft vaak meer voeten in de aarde, dan men vooraf verwacht. Een piano is doorgaans een bijzonder kostbaar element uit uw inboedel, waardoor iedere vorm van schade aan de vleugel voorkomen moet worden. Naast de grote waarde van een piano, is deze vaak erg breed. Dit maakt het bepaald niet makkelijker om de vleugel van A naar B te vervoeren. Om deze klus niet zelf uit te hoeven voeren, biedt Wolthuizen Stilma u graag de helpende hand. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van bijzondere transporten, waarvan het pianovervoer in Leeuwarden een voorbeeld is. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Aanpak bij een pianovervoer in Leeuwarden

Bij een pianovervoer in Leeuwarden spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de manier waarop de piano het beste beschermd kan worden tegen schade onderweg. Ook moet vooraf nagedacht worden over de beste methode om de piano uit uw pand te halen. Gelukkig hebben we verschillende hulpmiddelen tot onze beschikking, die dergelijke klussen makkelijker kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een verhuislift, die gebruikt wordt om de piano van boven naar beneden te vervoeren en andersom. Een piano is vaak veel te zwaar om via een trapgat naar beneden te tillen.

Offerte voor pianovervoer in Leeuwarden aanvragen

Bent u benieuwd op welke manier Wolthuizen Stilma u zou helpen bij een pianovervoer in Leeuwarden? Neem in dat geval eens contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie over mogelijkheden die u heeft. Wilt u direct een verhuizing van de piano inplannen? In dat geval kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)