Schoolverhuizing Friesland

De verhuizing van een school heeft doorgaans de nodige voeten in de aarde. In een school staat natuurlijk relatief veel meubilair en dat moet allemaal worden ingeladen en op de nieuwe locatie weer op zijn plaats gezet. En dan hebben we het nog niet over de rest van de inboedel. Een schoolverhuizing in Friesland vindt natuurlijk bij voorkeur plaats tijdens een schoolvakantie en dat vraagt een strakke planning. Zodra u weet wanneer uw school wil gaan verhuizen kunnen wij de datum in onze agenda zetten zodat u op ons kunt rekenen op de verhuisdag. 

Regel uw schoolverhuizing in Friesland met een professional

U wilt natuurlijk dat de verhuizing van uw school op rolletjes loopt. Laat deze klus daarom met een gerust hart over aan Wolthuizen Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat op de afgesproken dag onze verhuiswagens bij u voor rijden om alles in te laden. Op de nieuwe locatie helpen we natuurlijk een handje mee met alle meubels op zijn plaats zetten en eventueel met het in elkaar zetten van kasten. We zorgen ervoor dat uw schoolverhuizing in Friesland vlot verloopt. De kinderen kunnen op hun eerste schooldag in het nieuwe gebouw meteen enthousiast aan de slag. 

Een offerte aanvragen voor uw schoolverhuizing

Gaat uw school in Friesland binnenkort verhuizen? Vraag dan nu een offerte aan bij Wolthuizen Verhuizingen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 622 194. U kunt ook een offerte aanvragen via ons e-mailadres info@wolthuizen.nl of via het speciale offerteformulier dat is te vinden op de website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst