Vacature verhuizer Wolthuizen

Verhuizen is een vak apart. Dat weten wij bij Wolthuizen Verhuizingen al meer dan 100 jaar. Ervaring is onze kracht en daarmee hebben we al talloze klanten een stressvrije verhuizing bezorgd. Binnen onze verhuisteams is per direct plaats voor gemotiveerde collega’s.

Ben jij de (ervaren) verhuizer die wij zoeken?

Onze verhuizers werken graag in teamverband en zijn echte ochtendmensen; vroeg beginnen is geen probleem. Verhuizen is vaak spannend voor onze klanten. Onze verhuizers blijven geduldig, vriendelijk en dienstverlenend. Zoals dat past bij ons bedrijf.

Wil jij ook ons visitekaartje worden én herken je je in onderstaand profiel? Solliciteer dan!

Jij hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring als verhuizer en beheerst de diverse soorten werk (o.a. laden en stouwen van inboedels en demontage/montage van veel soorten meubilair). Je bent fysiek helemaal in orde en sportief ingesteld. Doorzetten is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast spreek je goed Nederlands (Fries geeft een pré) en heb je een rijbewijs (bij voorkeur rijbewijs CE inclusief code95 en 2 jaar rij-ervaring + in bezit van een bestuurderspas).

Wij bieden een salariëring conform de CAO Beroepsgoederenvervoer en een prettige, sociale werkomgeving met korte lijnen in een platte organisatie.

Solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@wolthuizen.nl. Elke sollicitatie wordt binnen 14 dagen na binnenkomst beantwoord.