Verhuisbedrijf Groningen

Ervaren verhuisbedrijf bij Groningen inschakelen

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Wolthuizen Verhuizingen staat voor u klaar om hulp te bieden. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Een nauwkeurige en verantwoorde manier van werken helpt schade aan uw inboedel te voorkomen. Daarbij hebben we de beschikking over diverse hulpmiddelen om meubels en andere elementen van uw inboedel veilig in te pakken. Voor welk type verhuizing bent u op zoek naar de hulp van een verhuisbedrijf bij Groningen?

Aanpak van ons verhuisbedrijf bij Groningen

Een verhuizing begint voor ons verhuisbedrijf bij Groningen met een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Vervolgens stellen we samen met u een plan op. Wat is een geschikt moment voor de verhuizing? Besteedt u alle taken bij de verhuizing aan ons uit, of voert u een deel van deze taken zelf uit? Enzovoorts. Zeker bij een bedrijfsverhuizing is een goede planning essentieel. U wilt de overlast voor uw medewerkers tot een minimum beperken. Pas wanneer u volledig instemt met het voorgestelde verhuisplan gaan we voor u aan de slag. Eventuele overgebleven meubels kunt u opslaan in onze opslagruimte.

Meer informatie over ons verhuisbedrijf bij Groningen

Op onze website leest u meer over onze werkwijze en de verschillende soorten verhuizingen die we voor u uit kunnen voeren. Mocht u vragen hebben of direct een afspraak willen maken, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord! Samen zorgen we dat uw inboedel snel en zonder schade overkomt naar uw nieuwe pand. Op zo’n manier, dat u hier zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)