Verhuisbedrijf Sint Nicolaasga

Hulp van verhuisbedrijf bij Sint Nicolaasga

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning of een ander bedrijfspand? Schakel de hulp van een verhuisbedrijf bij Sint Nicolaasga in, om u hierbij te laten helpen. Voorafgaand aan de verhuizing komt er vaak veel op u af. Denk aan het papierwerk wat in orde gemaakt moet worden voor de koop of huur van een nieuw pand, de verzekeringen die moeten worden overgezet, enzovoorts. U bepaalt bij Wolthuizen Verhuizingen zelf welk deel van de verhuizing door onze ervaren verhuizers moet worden uitgevoerd. We hebben de beschikking over verschillende beschermende hulpmiddelen om iedere vorm van schade aan uw inboedel te kunnen voorkomen.

Aanpak van verhuisbedrijf bij Sint Nicolaasga

Een verhuizing begint voor ons verhuisbedrijf bij Sint Nicolaasga bij een inventarisatie van uw wensen en de inboedel. Welke kwetsbare objecten zijn onderdeel van de inboedel? Kiest u voor het verhuizen van de volledige inboedel, of moeten er spullen achterblijven? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie plannen we de verhuizing zo snel mogelijk voor u in. U kunt bij de verhuizing besluiten om de inboedel vooraf zelf in te pakken. Een goed moment om de inboedel nog eens kritisch na te lopen op spullen die u wellicht helemaal niet meer gebruikt. Het alternatief is het uitbesteden van de volledige verhuizing aan ons verhuisbedrijf bij Sint-Nicolaasga.

Afspraak maken met verhuisbedrijf bij Sint-Nicolaasga

Bent u voornemens op korte termijn te verhuizen? Wacht niet te lang met het benaderen van ons verhuisbedrijf bij Sint-Nicolaasga. Zo bent u ervan verzekerd dat uw spullen op de gewenste dag naar uw nieuwe woning verhuisd kunnen worden. Spullen die u niet mee wilt nemen, kunt u tijdelijk laten opslaan in onze opslag. Zo kunt u deze na de verhuizing in alle rust verkopen of bijvoorbeeld weggeven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)