Verhuisbedrijf Wolvega

Een verhuizing kost vaak meer tijd dan u denkt. Als u begint met het inpakken van uw spullen dan komt u er vaak achter dat u in de loop der jaren meer heeft verzameld dan u had gedacht. Natuurlijk is een verhuizing het ideale moment om eens flink op te ruimen, maar dan nog blijft er vaak meer over dan u voor mogelijk had gehouden. Maar dit is geen enkel probleem voor verhuisbedrijf Wolvega. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf dat zijn hand niet omdraait voor een grote verhuizing. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen keurig op tijd van de oude naar de nieuwe locatie worden overgebracht. Ook kunt u onze hulp inschakelen bij het in- of uitpakken van de verhuisdozen of het ophangen van lampen en schilderijen en het in elkaar zetten van kasten en bedden.

Het verhuisbedrijf Wolvega is een erkend verhuisbedrijf

Dit betekent dat Wolthuizen Verhuizingen voldoet aan de gestelde voorwaarden voor verhuizen. Wij zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Gaat uw bedrijf verhuizen, dan zorgen wij ervoor dat de complete inventaris op de afgesproken dag naar de nieuwe locatie wordt vervoerd. U kunt direct aan de slag met de inrichting, waar wij u indien gewenst graag behulpzaam bij kunnen zijn.

Wij sturen u graag een passende offerte voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen, of verhuist uw bedrijf naar een nieuw kantoor? Laat de verhuizing over aan de erkende verhuizers zodat alles vlot en zonder problemen verloopt. U kunt direct een offerte aanvragen via info@wolthuizen.nl. Daarnaast zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar boor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 – 622 194.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst