Verhuisdienst Drachten

Wilt u een goede verhuisdienst in Drachten inschakelen? Dan kunt u goed terecht bij Wolthuizen Verhuizingen. Wij zijn gevestigd aan de Wetterwille 9 in de Friese plaats Heerenveen, maar wij zetten onze verhuisdienst ook in Drachten in voor particulieren en bedrijven. Wij zijn actief door heel de regio, om grote en kleine verhuizingen goed te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op een professionele verhuisdienst in Drachten en dit is precies wat wij u te bieden hebben, tegen zeer scherpe tarieven.

De goede kwaliteit van onze verhuisdienst in Drachten

Wanneer u kiest voor onze verhuisdienst in Drachten, dan bent u verzekerd van een uitstekende service die zo goed mogelijk wordt aangepast op uw wensen en eisen.  Wij gaan volgens een vaste planning te werk, zodat u precies weet wat u mag verwachten van onze verhuisdienst in Drachten. Natuurlijk mag u hierbij rekenen op het feit dat wij met respect omgaan met uw persoonlijke eigendommen. Wij vinden het belangrijk dat u het beste kunt verwachten van onze verhuisdienst in Drachten en daar zetten wij ons graag voor in.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze verhuisdienst in Drachten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar 0513 – 622 194 of stuur een mail naar info@wolthuizen.nl. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren over de opties die wij u aan kunnen bieden. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor de werkzaamheden van onze verhuisdienst in Drachten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst