Verhuisdienst Friesland

Verhuizing op de planning staan? Dan helpen wij, van Wolthuizen Verhuizingen, u daar graag bij. Verhuizen is vaak een tijdrovende en stressvolle klus en wij nemen u dan ook graag werk uit handen. Wij hebben meer dan honderd jaar aan ervaring in verhuizen en weten hoe we uw verhuizing zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Door ons in te schakelen kiest u voor een zorgeloze verhuizing.

Allround: voor alles rondom uw verhuizing in Friesland

Wij zijn een allround verhuisbedrijf dat u kunt inschakelen voor alle onderdelen van een verhuizing. Ook voor inboedelopslag en/of montage zijn wij de partij voor u. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een goede partner tijdens een verhuizing. Kwaliteit staat bij ons voorop en dat bereiken we door te werken met geschoold personeel en moderne materialen. We bieden meer dan honderd jaar ervaring en een persoonlijke aanpak voor concurrerende prijzen. We hebben al veel bedrijven en particulieren in de regio Friesland geholpen met hun verhuizing, maar daar blijft het niet bij. We zijn niet alleen een verhuisdienst in Friesland, u kunt bij ons terecht voor verhuizingen in heel het land en zelf buiten Nederland.

Neem contact op voor meer informatie

Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over verhuizen en ons bedrijf. Ook maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen op het nummer 0513-622194 of stuur een e-mail naar info@wolthuizen.nl. Wilt u langs komen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden? Belt u gerust en dan plannen we een afspraak voor u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst