Verhuisdienst Heerenveen

Verhuizen is een voor veel mensen ingrijpende gebeurtenis. Wellicht ziet u er als een berg tegenop als u binnenkort gaat verhuizen. Wolthuizen Verhuizingen kan u veel werk uit handen nemen. Ziet u er tegenop om al uw spullen in te pakken dan kunt u dit door onze medewerkers laten doen. Wij kunnen ook meubels als kasten en bedden voor u demonteren en in het nieuwe huis weer in elkaar zetten. Ook het ophangen van lampen, schilderijen en dergelijke kunt u door ons laten doen. Onze verhuisdienst voor Heerenveen en omgeving is veel omvattend.

Maak gebruik van de uitstekende verhuisdienst voor Heerenveen en omgeving

Als u niet de mogelijkheid heeft om uw verhuizing zelf te doen of hier gewoon geen zin in heeft, dan kunt u voor onze uitstekende verhuisdienst voor Heerenveen en omgeving altijd een beroep op ons doen. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat er verhuisd moet worden en van welke aanvullende diensten u eventueel gebruik wilt maken. Wij rijden op de afgesproken dag en tijd bij u voor en u hoeft zich vervolgens nergens meer zorgen om te maken. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt. 

Vraag een offerte voor uw verhuizing bij Wolthuizen Verhuizingen

U kunt direct online een offerte aanvragen voor uw verhuizing. Maak hiervoor gebruik van de speciale formulieren op de website. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0513 – 622 194. Een mail sturen naar ons adres info@wolthuizen.nl kan natuurlijk ook, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst