Verhuisdienst Leeuwarden

Gaat u verhuizen? Of het nu een particuliere verhuizing betreft of een bedrijfsverhuizing, er komt heel wat bij kijken. En de meeste mensen verhuizen niet zo vaak dat ze er routine in krijgen. Gelukkig kunt u vertrouwen op een dienstverlener die meer dan een eeuw ervaring heeft: Wolthuizen Verhuizingen Verhuisdienst Leeuwarden. En omdat wij die ervaring combineren met moderne techniek, bieden wij u het beste van twee werelden. Daarbij maakt het voor ons geen verschil of u een dorp verderop gaat wonen, of uw kantoor op een ander continent wilt vestigen. Wij hebben altijd wel een passend dienstenpakket te bieden, voor iedere situatie.

Van losse klus tot totaalpakket

Misschien wilt u alleen een zware wasmachine laten verplaatsen naar de bovenverdieping van uw nieuwe woning. Of wilt u een complete kantoorinventaris laten inpakken, tijdelijk opslaan, verhuizen en op de nieuwe locatie monteren? En moeten er dan nog kleine klusjes gedaan worden zoals reparaties, het afstellen van bureaus en dergelijke? In beide situaties kunt u bij ons terecht, en natuurlijk ook voor alles daartussenin. Wij leveren service op maat, volgens uw wensen. Een persoonlijke aanpak staat bij Wolthuizen Verhuizingen voorop.

Contact

Heeft u nog vragen? Zijn er voor uw verhuizing speciale zaken nodig en wilt u weten of wij die kunnen leveren? Of wilt u een offerte aanvragen, die natuurlijk geheel vrijblijvend is? Belt u dan naar 0513-622194, e-mail ons via info@wolthuizen.nl of maak gebruik van het contactformulier onder Contact op deze website. Wij horen graag van u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst