Verhuisdienst Wolvega

Een verhuizing is vaak een hele onderneming waarbij er veel op u af kan komen. Of het nu om een particuliere of een zakelijke verhuizing gaat, het is vrijwel altijd een stressvolle periode waarin veel moet worden geregeld en gedaan. Voordat uw inboedel van de oude naar de nieuwe locatie kan worden gebracht, moet er ingepakt worden. Bovendien kunnen grote, zware of kwetsbare objecten, zoals een vleugel, tot heel wat zorgen leiden. Want hoe verhuist u die zonder schade op te lopen? Wolthuizen Stilma heeft ruim een eeuw ervaring in het verhuisvak en is u hierbij dan ook graag van dienst.

Zorgeloos verhuizen in Wolvega

Wanneer u ons inschakelt om uw verhuizing voor u te regelen, dan kunnen wij een hoop zorgen bij u wegnemen. Onzer medewerkers hebben jarenlange ervaring en weten dan ook met elke verhuizing raad. Ook wanneer het om een complexe verhuizing gaat, zoals vaak het geval is bij zakelijke verhuizingen. Dankzij onze professionele aanpak en een vooraf opgesteld verhuisplan kunnen wij iedere verhuizing soepel laten verlopen. U bepaalt uiteraard zelf of u het gehele proces aan ons uitbesteedt van inpakken tot monteren van meubels op de nieuwe locatie, of alleen onderdelen daarvan. Zo kunt u de verhuizing op uw eigen manier vormgeven.

Uw verhuizing in Wolvega in betrouwbare handen

Zoekt u een verhuisdienst Wolvega? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0513-622194 of per email via info@wolthuizen.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw verhuizing op rolletjes verloopt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst