Verhuislift nodig in Drachten?

Eindelijk heeft u de sleutels van uw nieuwe huis, appartement of bedrijf! Na het lange wachten, komt nu eindelijk het moment dat uw nieuwe stek ingericht mag worden. Maar u kijkt enorm op tegen de verhuizing en alle stress daaromheen. U zit ook nog met al die verdiepingen in het appartementencomplex of die grote kledingkast die niet door het trapgat past. U wilt dat deel het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben zodat u kunt gaan genieten van uw nieuwe woon- of werkomgeving. Schakel dan Wolthuizen Verhuizingen Drachten in: expert in Drachten met verhuizen met verhuislift!

Wat zijn de mogelijkheden van een verhuislift?

Er zijn diverse manieren om uw inboedel op de gewenste etage te krijgen. Vanwege de jarenlange ervaring heeft Wolthuizen Verhuizingen veel expertise op dit gebied. Wij beschikken dan ook over diverse soorten liften:

  • Verhuislift
  • Opbouwlift
  • Motorlift
  • Portaallift
  • Elektrische traploper

Het is natuurlijk mogelijk om alleen de grote en zware verhuiszaken aan ons over te laten en door middel van een verhuislift naar boven te laten transporteren. De overige zaken kunt u dan zelf regelen. Maar aangezien wij de expert zijn: een verhuizing helemaal uit handen geven, scheelt veel stress en wordt door ons snel en vakkundig afgehandeld.

Binnenkort verhuizen in Drachten? Neem contact op!

Schakel nu Wolthuizen Verhuizingen in Drachten in en kies voor het gemak van een onze verhuisliften. Wij nemen u deze zware klus graag uit handen! Neem contact op met ons kantoor in Heerenveen voor advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst