Verhuislift Friesland

Als u een verhuislift in Friesland nodig heeft om uw verhuizing te vereenvoudigen, dan kunt u goed terecht bij Wolthuizen Verhuizingen. Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief gebruik te maken van de verhuislift in Friesland. Dit wil zeggen dat wij deze praktische lift kunnen inzetten bij het verzorgen van uw verhuizing. Wij bieden niet alleen mogelijkheden om uw verhuizing compleet te laten verzorgen, maar u kunt bij ons ook gebruik maken van een opslag voor korte of langere periode. Dit kan ideaal zijn wanneer u een tijd moet overbruggen tussen het verlaten van de oude woning of bedrijfslocatie en het betreden van het nieuwe pand.

Het gemak van een verhuislift in Friesland

Het gebruik van een verhuislift in Friesland kan natuurlijk bijzonder praktisch zijn. Niet alleen kan het veel sjouwwerk besparen, maar er kan ook tijd worden bespaard. Ook in deze tijd zijn er nog woningen en bedrijfspanden gevestigd op bijvoorbeeld de derde of vierde etage van een gebouw waarin geen lift aanwezig is. Hierdoor is het niet alleen zwaar, maar ook tijdrovend om de inboedel beneden te krijgen. Daarnaast zijn er ook woningen die aan het einde van een galerij zitten, waardoor de afstand tot de lift vaak vrij groot is. Ook in dit geval kan een verhuislift in Friesland uitkomst bieden.

Neem contact met ons op

U kunt aan de Wetterwille 9 in Heerenveen gebruik maken van onze praktische opslag, waar u onder meer pallets, archieven en inboedel op kunt slaan wanneer dit nodig is. Wilt u hier meer over weten of wilt u uw verhuizing door ons laten regelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen.nl, ook wanneer u een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst