Verhuislift huren Heerenveen

Mogelijkheden bij een verhuislift huren in Heerenveen

Als verhuisbedrijf helpt Wolthuizen Stilma u niet alleen bij het inpakken en vervoer van meubels naar een nieuwe woning. Ook bieden we u de mogelijkheid om een verhuislift te huren rond Heerenveen. Een verhuislift huren biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat zware meubels niet door het trapgat naar beneden hoeven te worden verplaatst. Zeker in complexen zonder lift is dit een groot voordeel! Daarbij is de kans op schade aan meubels aanzienlijk kleiner, wanneer u een verhuislift huurt. Meubels stoten niet langer tegen de wanden van het trapgat, tegen de trapleuning, enzovoorts. Heeft u een verhuislift huren in Heerenveen al eens overwogen?

Uw opties bij een verhuislift huren in Heerenveen

Een verhuislift huren in Heerenveen biedt u keuze uit twee soorten liften. De klassieke verhuislift wordt tegen de gevel van uw pand geplaatst, waarna meubels en dozen op het plateau van de lift geplaatst kunnen worden. Een alternatief is een zogenaamde opbouwlift. Houd er rekening mee, dat u voor het gebruik van een opbouwlift moet beschikken over een brede trap. U kunt de lift gebruiken voor bijvoorbeeld een kast, een bank of uw wasmachine. Ook voor het verplaatsen van een piano komt deze lift van pas. De lift heeft een maximale lengte van 18 meter.

Verhuislift huren in Heerenveen voor uw verhuizing

Wilt u meer weten over een verhuislift huren in Heerenveen? Bent u benieuwd welk type lift het meest geschikt is voor de verhuizing van uw inboedel? Neem in beide gevallen contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies over uw mogelijkheden. Ook wanneer u direct een verhuislift wilt huren, staan we u graag te woord. Hoe kunnen we u helpen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)