Verhuislift Joure

Verhuizen met een verhuislift bij Joure

Het is niet altijd even gemakkelijk om een zwaar bed of bijvoorbeeld een logge antieke kast door het trapgat naar beneden te krijgen. U wilt iedere vorm van schade aan dergelijke meubelstukken voorkomen. Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag bij het verhuizen van zware objecten. Hierbij kiezen we vaak voor het gebruik van onze verhuislift. Voor het verplaatsen van welke meubels kunt u onze verhuislift bij Joure goed gebruiken? Het fijne aan een verhuislift is het feit dat meubels via het balkon of raam naar beneden kunnen worden vervoerd.

Voordelen van een verhuislift bij Joure gebruiken

Voornaamste voordeel van het gebruik van een verhuislift bij Joure is het feit, dat de kans op schade aan meubels kleiner wordt. Bij hele zware of logge meubels is het lastig deze te gecoördineerd naar beneden te vervoeren. De kans dat een meubel veel beweegt bij het naar beneden lopen is groot. Dit brengt het risico met zich mee dat de hoeken van het meubelstuk tegen wanden of bijvoorbeeld trapleuningen stoten. Een ander voordeel is dat het gebruik van de verhuislift logischerwijs veel minder moeite kost. Onze verhuizers tillen de zware meubels op de lift en verplaatsen ze eenmaal beneden naar de verhuiswagen.

Verhuislift bij Joure huren en laten bedienen

Besteed uw verhuizing uit aan Wolthuizen Verhuizingen, om zelf geen omkijken te hebben naar de bediening van een verhuislift bij Joure. Daarbij bent u op er deze manier van verzekerd, dat de meubels en andere kwetsbare onderdelen uit uw inboedel stevig en veilig worden ingepakt. De kans op schade aan uw inboedel is zo bijzonder klein. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de service die we u bieden rondom verhuizingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)