Verhuislift Leeuwarden

Gaat u verhuizen in Friesland en bent u op zoek naar een verhuislift? Bij Wolthuizen Verhuizingen staan wij klaar om u te helpen met u verhuizing. Wij zijn een professioneel bedrijf dan inmiddels al meer dan 100 jaar mensen helpt met het verhuizen van hun inboedel van hun oude huis naar hun nieuwe huis. Ben jij de volgende?

Verhuizen Leeuwarden met een verhuislift

Het is altijd lastig om een bed op de tweede etage te krijgen, daarom bieden wij bij Wolthuizen Verhuizingen de verhuisliftservice aan. Wij hebben meerdere soorten liften tot onze beschikking en daarom de mogelijkheid om ieder meubelstuk naar boven te krijgen. Zo hebben we de opbouwlift, deze is vooral handig voor brede trappen, zodat hier een wasmachine op kan of iets anders zwaars. De opbouwlift kan tot aan de vijfde etage komen. Een tweede lift die we gebruiken is de motorlift. Deze lift wordt gebruikt om inboedel via het raam of balkon naar binnen te brengen. De portaallift reikt wel 6 meter boven straatniveau en is geïnstalleerd op twee van onze vrachtwagens. De portaallift brengt makkelijk zware meubels omhoog. Een andere optie is de elektrische traploper en als laatst is er natuurlijk het ouderwets takelen.

Neem contact op voor het huren van een verhuislift Leeuwarden

Gaat u binnenkort verhuizen? Schakel dan nu Wolthuizen Verhuizingen in en vraag naar een verhuislift. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0513-622194 of het mailadres info@wolthuizen.nl. Daarnaast kunt u bij ons ook een verhuisofferte aanvragen. Ons bedrijf is gevestigd aan de Wetterwille 9 in Heerenveen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst