Verhuisservice Leeuwarden

Wilt u een verhuisservice in Leeuwarden inschakelen voor uw particuliere of zakelijke verhuizing? Dan kunt u eens nader kennis maken met de mogelijkheden binnen de service van Wolthuizen Verhuizingen. Wij bieden u een hoogwaardige en goed georganiseerde verhuisservice in Leeuwarden en regio. Onze verhuisservice in Leeuwarden wordt gepland vanuit onze locatie, aan de Wetterwille 9 in de plaats Heerenveen. U bent bij ons altijd van harte welkom, zowel voor grote als voor kleine verhuizingen

Uw betrouwbare verhuisservice in Leeuwarden

Wanneer u uw verhuizing wilt uitbesteden, dan wilt u kunnen rekenen op een hoogwaardige dienstverlening van de verhuisservice in Leeuwarden. U wilt zeker kunnen zijn dat de verhuisservice in Leeuwarden u alle zorgen uit handen neemt, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken. Uiteraard bieden wij u deze service. U kunt bij ons zeker zijn van een vriendelijke, betrouwbare en goed geregelde verhuisservice in Leeuwarden, tegen een betaalbaar tarief. Wij bewijzen u dan ook dat verhuizen helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Neem contact met ons op

Wolthuizen Verhuizingen staat voor u klaar met een uitstekende verhuisservice in Leeuwarden en regio. Wij staan garant voor een transparante werkwijze waar u altijd op kunt vertrouwen. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen.nl. Wij kunnen u meer vertellen over onze werkwijze, over de mogelijkheden voor particuliere en zakelijke verhuizingen en over de tarieven die wij hiervoor hanteren. Indien gewenst kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst