Verhuisservice Lemmer

Als u een verhuisservice in Lemmer of omgeving nodig heeft, dan kunt u goed terecht bij Wolthuizen Verhuizingen. Wij hebben een ruime ervaring in het regelen en verzorgen van de meest uiteenlopende verhuizingen, van relatief kleine verhuizingen tot complete bedrijfsverhuizingen. Wanneer u een verhuisservice in Lemmer wilt inzetten om uw verhuizing goed te laten verlopen en snel te regelen, dan kunnen wij u de verhuisservice in Lemmer bieden die u nodig heeft. Uiteraard bespreken wij vooraf met u wat uw verwachtingen zijn van onze service, zodat wij onze dienstverlening goed kunnen aanpassen op uw behoeften.

Een ervaren verhuisservice in Lemmer

Wij kunnen u als ervaren en enthousiaste verhuisservice in Lemmer van dienst zijn. Onze onderneming is gevestigd in de plaats Heerenveen, aan de Wetterwille 9. Vanaf deze locatie zijn wij particulieren en bedrijven door heel de regio van dienst met onze verhuisservice, ook in Lemmer. Voorafgaande aan de verhuizing bespreken wij de mogelijkheden met u en vragen wij u naar eventuele speciale wensen of eisen. Indien mogelijk passen wij de dienstverlening van onze verhuisservice in Lemmer volledig op uw wensen en eisen aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bel naar 0513 – 622 194 of mail naar info@wolthuizen.nl wanneer u meer wilt weten over onze verhuisservice in Lemmer en regio. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Dit is uiteraard ook mogelijk. Wij stellen deze graag voor u op. U kunt telefonisch of per mail een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst