Verhuizen binnen Nederland

Verhuizen binnen Nederland

Verhuizen binnen Nederland lijkt op voorhand wellicht relatief eenvoudig. U pakt de inboedel in, laadt de verhuiswagen vol en zorgt er vervolgens voor dat u deze naar uw nieuwe woning rijdt. In de praktijk blijkt het verhuizen binnen Nederland een stuk lastiger te zijn. Hoe krijgt u de zware kasten van een eerste etage van uw woning naar beneden? Wat doet u met de spullen waar u in uw nieuwe woning niet direct een plek heeft? Op welke wijze kunt u de antieke kast uit de keuken dermate stevig verpakken, dat schade aan deze kast voorkomen wordt tijdens de verhuizing? Ons verhuisbedrijf helpt u graag bij het uitvoeren van een verhuizing. De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan komt goed van pas, om de reeds genoemde vragen voor u te beantwoorden.

Aanpak bij verhuizen binnen Nederland

Wanneer u op het punt staat te verhuizen binnen Nederland is het voor ons allereerst zaak om een inventarisatie te maken van uw inboedel. Welke hulpmiddelen zijn benodigd om uw meubels van boven naar beneden te krijgen? Wat voor kwetsbare elementen bevat uw inboedel en welke beschermende hulpmiddelen komen hierbij van pas om schade te voorkomen? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie werken we samen met u een plan uit voor de daadwerkelijke verhuizing. Heeft u al een geschikte dag voor de verhuizing in gedachten?

Aan de slag met het verhuizen binnen Nederland

Tijd om aan de slag te gaan met het verhuizen binnen Nederland. Op de afgesproken dag komen onze verhuizers uw kant op, om de inboedel in te pakken en te verplaatsen naar uw nieuwe woning. Alles is er hierbij op gericht de verhuizing zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Zodanig dat schade aan uw inboedel voorkomen wordt en u zo min mogelijk stress ervaart tijdens het verhuizen binnen Nederland!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)