Verhuizen Drachten

Verhuizen rond Drachten

Kunt u professionele hulp gebruiken bij het verhuizen rond Drachten? Kies voor de ondersteuning van Wolthuizen Verhuizingen. Onze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van sterk uiteenlopende soorten verhuizingen. Denk hierbij niet alleen aan een particuliere verhuizing, maar bijvoorbeeld ook aan een bedrijfsverhuizing. Daarbij verhuizen we uw inboedel niet alleen rond Drachten, maar ook richting andere landen. Voor welke verhuizing heeft u de hulp van ons verhuisbedrijf nodig?

Aanpak bij het verhuizen rond Drachten

Uw inboedel verhuizen rond Drachten begint vaak bij een inventarisatie van de voorwerpen die u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Wat zijn hierbij de meest kwetsbare elementen? Op welke manier kunnen we deze elementen zo inpakken, dat iedere vorm van schade aan uw inboedel voorkomen wordt? Welke zware objecten moeten van boven naar beneden worden verplaatst voorafgaand aan de verhuizing? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie stellen we samen met u een plan van aanpak op. Pas op het moment dat u tevreden bent over het voorgestelde plan, gaan we van start.

Afspraak maken voor verhuizen rond Drachten

Wilt u op korte termijn verhuizen rond Drachten? Wacht niet te lang met het inschakelen van de hulp van onze verhuizers. Zo weet u zeker, dat we u op de gewenste dag kunnen ondersteunen bij de verhuizing van uw inboedel. Een verhuizing brengt vaak al genoeg stress met zich mee! Neem ook eens contact met ons op, wanneer u vooraf meer informatie wenst over onze aanpak bij het verhuizen van uw inboedel rond Drachten. We vertellen u er graag meer over. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)