Verhuizen Heerenveen

Gaat u binnenkort verhuizen in Heerenveen en wilt u hierbij de dienstverlening van een ervaren verhuisbedrijf inschakelen? Dan kunt u altijd een beroep doen op de mogelijkheden van Wolthuizen Verhuizingen. Wij staan voor u klaar met een zeer uitgebreide service voor het verhuizen in Heerenveen. Zo bieden wij u niet alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van wat extra handen tijdens het verhuizen in Heerenveen, maar wij kunnen u ook uitstekende mogelijkheden bieden als het gaat om opslag.

Verhuizen in Heerenveen en gebruik van onze opslag

Het kan voorkomen dat het tijdens het verhuizen in Heerenveen nodig is om gebruik te maken van opslag. Wanneer u een periode moet overbruggen in een kleinere woning, dan kunt u de inboedel bijvoorbeeld laten opslaan tot het uiteindelijke verhuizen in Heerenveen naar uw nieuwe, grotere woning. Wij staan niet alleen klaar voor particulieren die gaan verhuizen in Heerenveen, maar ook voor ondernemingen die de verhuizing zo snel en georganiseerd mogelijk willen laten verlopen.

Vraag naar de verhuis mogelijkheden vanuit of naar Heerenveen

Gaat u verhuizen in Heerenveen en wilt u gebruik maken van opslag? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan de Wetterwille 9. Hierbij valt te denken aan de opslag van de inboedel, archieven of pallets. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Wolthuizen Verhuizingen als u gaar verhuizen in Heerenveen. Bel naar 0513 – 622 194 of stuur een mail naar info@wolthuizen.nl. Uiteraard kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte opstellen wanneer u interesse heeft in onze dienstverlening voor uw verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst