Verhuizen in Friesland

U bent op zoek naar een verhuisbedrijf omdat u wilt verhuizen in Friesland? Zoek niet verder want uw verhuizing wordt tot in de puntjes verzorgd door Wolthuizen Verhuizingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in het vak dat verhuizen heet kunt u met een gerust hart uw verhuizing aan ons overlaten. Begonnen met een paard en wagen in 1886, nu uitgegroeid tot een modern bedrijf met een schoon wagenpark en mensen die hun vak verstaan.

Verhuizen in Friesland door allround verhuizers

Of het nu gaat om de verhuizing van een particulier of eerder een zakelijke verhuizing, met onze ervaring en goed opgeleid personeel brengen wij deze samen tot een goed einde. U kunt verhuizen in Friesland of naar het zuiden van Nederland, Wolthuizen Verhuizingen is uw partner. Maar ook als u een verhuizing plant naar het buitenland kunnen wij u met onze ruime ervaring adviseren of zelfs de hele verhuizing uit handen nemen. Zodat u uw tijd aan andere belangrijke zaken kunt besteden. Maar ook voor de opslag van uw inboedel zit u bij ons goed. Wij slaan deze op in een veilige loods.

Vraag een verhuisofferte aan bij Wolthuizen Verhuizingen Friesland

Wilt u weten wat Wolthuizen Verhuizingen voor u kan betekenen of hebt u meer vragen. Neem gerust contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer: 0513-622194. Wilt u liever weten wat u verhuizing gaat kosten bij Wolthuizen Verhuizingen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een uitstekend aanbod te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst