Verhuizen met opslag

Verhuizen met opslag een interessante optie

Bij een verhuizing naar een nieuwe woning neemt u mogelijk niet alle meubels mee. Denk bijvoorbeeld aan een groot bankstel welke u wilt vervangen, of welke niet past in het kleinere appartement wat u gekocht heeft. In deze situaties is verhuizen met opslag huren een goed idee. Wolthuizen Verhuizingen biedt u graag de gewenste opslagruimte voor het opslaan van de elementen uit uw inboedel die voorlopig niet meegaan naar uw nieuwe woning. Ook voor ondernemers kan dit interessant zijn. Mogelijk zit u tijdelijk in een kleiner kantoorpand, waardoor u onvoldoende ruimte heeft voor alle bureaus en bureaustoelen.

Voordelen van verhuizen met opslag

Het voornaamste voordeel van verhuizen met opslag is het feit, dat u niet direct hoeft te beslissen wat u met een oude bank of kast wilt doen. U hoeft deze meubels niet overhaast te koop aan te bieden, waardoor u bijvoorbeeld enige tijd zonder bank zit of hier maar een klein bedrag voor krijgt. Daar komt bij dat u vooraf mogelijk niet precies weet, hoeveel ruimte u straks in uw nieuwe appartement heeft. In zo’n situatie is het prettig om de overgebleven meubels tijdelijk in een opslagruimte te stallen. U kunt ze later alsnog naar uw nieuwe woning verplaatsen of ze te koop aanbieden.

Direct verhuizen met opslag

Wilt u op korte termijn verhuizen met opslag huren? Neem eens contact op met de verhuizers van Wolthuizen Verhuizingen. Samen met u werken we een plan uit voor de verhuizing van uw inboedel. Op basis van uw inboedel zorgen we dat onze verhuizers de juiste hulpmiddelen meenemen. Denk aan beschermende kleden voor uw antieke kast of kunstobjecten, een verhuislift om zware meubels van boven naar beneden te krijgen, enzovoorts.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)