Verhuizen met verhuislift Friesland

Verhuizen met een verhuislift in Friesland

Maken het verhuizen van uw zware meubels makkelijker, door te verhuizen met een verhuislift in Friesland. Een verhuislift kan tegen de gevel van uw woning geplaatst worden, waarna meubels via het raam op de lift worden geplaatst. Vervolgens brengt de lift uw bank of zware kast naar beneden, om deze in de verhuiswagen te laten laden! Heel eenvoudig en daarbij een stuk veiliger, dan het moeten slepen van meubels door een smal trapgat. Heeft u het verhuizen met een verhuislift in Friesland al eens overwogen? Wolthuizen Stilma vertelt u er graag meer over.

Voordelen van verhuizen met verhuislift in Friesland

Verhuizen met een verhuislift in Friesland maakt het verslepen van zware meubels niet alleen makkelijker en veiliger. Ook verkleint het de kans op schade aanzienlijk! U weet zeker, dat de meubels niet tegen de trapleuning of wanden botsen. Daarbij kunt u ze stevig inpakken, voordat u ze op het plateau van de verhuislift plaatst. Zeker bij antieke meubels ligt schade op de loer, als u deze via het trapgat naar beneden wilt tillen. Iets wat u wenst te voorkomen! Wolthuizen Stilma levert iemand met de verhuislift mee, die deze voor u kan bedienen. Naast een traditionele verhuislift kan ook een opbouwlift een optie voor u zijn.

Advies bij verhuizen met een verhuislift in Friesland

Wilt u weten welk type lift het meest geschikt is voor de verhuizing van uw zware spullen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Ook wanneer u direct een reservering voor een verhuislift wilt plaatsen, horen we graag van u. Verhuizen met een verhuislift in Friesland biedt u talloze mogelijkheden, waarover onze professionals u graag meer vertellen! Vanzelfsprekend kunt u ook op onze hulp rekenen voor het overige rond uw verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)