Verhuizer Heerenveen

Bent u op zoek naar een professionele verhuizer die u kan helpen bij uw verhuizing in Heerenveen en omstreken? Wolthuizen Verhuizingen is een Erkende Verhuizer met maar liefst 100 jaar verhuiservaring. Wolthuizen Verhuizingen bedient particulieren, instellingen en bedrijven in onder andere Heerenveen, Leeuwarden, Harlingen en Sneek. Maar ook als 

De verhuizer in Heerenveen voor een vlekkeloze verhuizing

Wolthuizen Verhuizingen werkt al jaren met het motto ‘Afspraak is afspraak’. Een verhuizing moet goed worden georganiseerd voor een efficiënte uitvoering en duidelijke afspraken zijn dan ook zeer belangrijk. Alle afspraken die van te voren worden gemaakt worden opgenomen in het verhuisplan wat het gehele project de leidraad is voor onze verhuizers.

U bepaald zelf hoe het verhuisplan eruit komt te zien. Wellicht wilt u dat wij het hele project uit handen nemen of alleen bepaalde onderdelen. Zo kunt u ons inschakelen voor het werkelijke verhuizen, maar bijvoorbeeld ook alleen voor het inpakken en demonteren van meubels. Alles is mogelijk bij Wolthuizen Verhuizingen, wij zijn de verhuizer voor maatwerk.

Verhuizer in Heerenveen voor alle soorten verhuizingen

U kunt Wolthuizen Verhuizingen inschakelen als verhuizer voor binnenlandse verhuizingen, verhuizingen binnen Europa en verhuizingen wereldwijd. Ook verzorgen wij zakelijke verhuizingen en kunnen wij u helpen aan opslagmogelijkheden. Zo verzorgen wij zakelijke opslag voor bijvoorbeeld archieven, en verzorgen wij particuliere opslag. Bijvoorbeeld wanneer u tijdelijk in het buitenland verblijft of wanneer u tussen twee woningen zit. 

Wilt u meer weten over onze diensten en bijbehorende tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst