Verhuizer Leeuwarden

Bij een verhuizing heeft u veel aan uw hoofd. Er is van alles te regelen en uit te voeren. Dan is het fijn als u een verhuisbedrijf heeft dat met u meedenkt. Bij Wolthuizen Verhuizingen hebben we meer dan honderd jaar ervaring met verhuizen. Daardoor weten we wat belangrijk is bij een verhuizing en hoe we u het beste kunnen helpen. Daarvoor hebben we modern materiaal en goed getraind personeel, want onze lange traditie koppelen we aan hedendaagse methoden. Het maakt niet uit of u binnen uw provincie verhuist, of naar de andere kant van de wereld.

Persoonlijke aanpak

Zoveel mensen, zoveel verhuiswensen. De een wil zoveel mogelijk uit handen geven, van het inpakken tot het monteren van de meubels in het nieuwe huis. De ander doet alles zelf maar wil alleen de piano laten vervoeren door mensen met kennis van zaken en geschikte apparatuur. Bij ons kan het allemaal. Moeten uw zware goederen over een trap omhoog, of juist door het raam? Wij hebben voor elke situatie een geschikte lift. En is uw nieuwe woning nog niet klaar terwijl u de oude al moet verlaten? Dan kunt u uw inboedel tijdelijk in onze veilige opslaghal kwijt. Bespreek uw wensen met ons en wij leggen u de mogelijkheden voor.

Vraag onze offerte aan

Wilt u aan ons uw vragen stellen, een afspraak maken of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met ons via het formulier op de Contactpagina van deze website, stuur een e-mail naar info@wolthuizen.nl of bel 0513-622194. Wolthuizen Verhuizingen, de veelzijdige verhuizer van Leeuwarden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst