Verhuizer Lemmer

Een goede verhuizer vinden kan soms lastig zijn. Niet alle verhuisdiensten zijn even professioneel. Sommige mensen beginnen een verhuisbedrijf zonder te weten wat hier allemaal bij komt kijken. Even wat meubels in een bestelbusje zetten en ze een paar kilometer verderop weer uitladen is wel heel simpel gesteld. De erkende verhuizer Lemmer pakt een verhuizing professioneel aan. Wij weten dat uw spullen voor u waardevol zijn en dat daar voorzichtig en zorgvuldig mee moet worden omgesprongen. Daarom is ons bedrijf al vele jaren bekend in de regio voor het goed, snel en efficiënt uitvoeren van verhuizingen, zowel zakelijk als particulier.

De verhuizer Lemmer voor een probleemloze verhuizing

Wilt u zeker weten dat uw verhuizing vlot en probleemloos verloopt? Dan doet u een beroep op de verhuizer Lemmer. U kunt vooraf aangeven van welke diensten u gebruik wenst te maken, dat varieert van het in- en uitpakken van uw spullen tot het demonteren en op de nieuwe locatie weer in elkaar zetten van meubels zoals bedden, tafels en kasten. Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van een verhuislift om het transport van de spullen vlot te laten verlopen.

Vraag direct online een offerte aan

Heeft u binnenkort een verhuizing? Zorg dan dat deze goed wordt geregeld en vraag vandaag nog een offerte aan. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0513 – 622 194. Ook zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres, info@wolthuizen.nl. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren en te adviseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst