Verhuizing Drachten

Verhuizing rond Drachten met professionele hulp

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning, een bedrijfspand of bijvoorbeeld een schoolgebouw? Maak het uzelf makkelijker, door voor de hulp van een professioneel verhuisbedrijf te kiezen. Het bespaart u stress, draagt bij aan een soepel verloop van de verhuizing en maakt het verhuizen rond Drachten aanzienlijk makkelijker. U bepaalt vooraf zelf welke klussen u uitvoert. Kiest u voor het uitbesteden van de volledige verhuizing, of vindt u het prettig vooraf zelf uw inboedel in te pakken? We vertellen u graag meer over de rol die Wolthuizen Verhuizingen kan spelen bij het verhuizen naar uw nieuwe pand.

Onze aanpak bij het verhuizen rond Drachten

Verhuizen rond Drachten begint bij een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en uw inboedel. Wat zijn de meest kwetsbare elementen in de inboedel? In welke volgorde kunnen we de inboedel het beste voor u verhuizen? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie maken we een plan van aanpak. Het maakt dat u nog voor de start van de verhuizing weet waar u aan toe bent; het biedt rust en zekerheid. Wanneer het plan u tevreden stemt, gaan onze ervaren verhuizers voor u aan de slag met het verhuizen van de inboedel. Hierbij maken we gebruik van verschillende professionele hulpmiddelen. Het voorkomt schade aan uw bezittingen.

Verhuizing op korte termijn rond Drachten

Wilt u al op korte termijn verhuizen rond Drachten? Wacht niet te lang met het inschakelen van ons verhuisbedrijf. Het vergroot uw kans dat we nog ruimte hebben voor de verhuizing van uw inboedel op de voor u meest geschikte dag. Neem ook contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over onze aanpak of bijvoorbeeld de hulpmiddelen die we inzetten om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)