Verhuizing Joure

Gaat u binnenkort verhuizen? Binnen Joure of daarbuiten, misschien wel naar het buitenland? Voor al uw verhuizingen doet u natuurlijk een beroep op een betrouwbaar verhuisbedrijf. Voor uw verhuizing in Joure kunt u een beroep doen op Wolthuizen Verhuizingen. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat werkt volgens beproefde standaardprocedures. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing op rolletjes loopt en dat u zich op de dag van uw vertrek en vestiging in uw nieuwe woning of bedrijfspand nergens ongerust over hoeft te maken.

Aanvullende diensten voor uw verhuizing Joure

Bij een verhuizing komt meer kijken dan simpelweg de spullen in een verhuiswagen laden en op de eindbestemming weer uitladen. U kunt dan ook gebruik maken van aanvullende diensten. Wij kunnen bijvoorbeeld uw inboedel voor u inpakken en op de bestemming ook weer uitpakken. Dit scheelt u heel veel werk. Ook kunnen wij lampen en schilderijen en andere wandversiering voor u verwijderen en in uw nieuwe woning weer voor u ophangen. De grote meubelstukken worden uiteraard netjes door ons op de bestemde plaats gezet. Bedden en kasten zetten wij voor u in elkaar zodat u ze direct kunt gebruiken.

Regel uw verhuizing in de regio Joure direct

Is uw verhuisdatum bekend? Regel dan nu een professionele verhuizing in de regio Joure door Wolthuizen Verhuizingen. U kunt via onze website direct een offerte aanvragen voor uw verhuisopdracht. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op onze website of stuur een e-mail naar info@wolthuizen.nl. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 62 21 94.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst