Verhuizing Leeuwarden

Hulp bij een verhuizing rond Leeuwarden

Zelf een verhuizing naar Leeuwarden uitvoeren kost veel tijd en moeite. Daarbij zijn er rond een verhuizing vaak al talloze andere zaken waaraan u moet denken. Het koop- of huurcontract voor uw nieuwe woning of bedrijfspand moet geregeld worden, uw oude woning moet verkocht worden, enzovoorts. Reden genoeg om hulp in te schakelen bij een verhuizing rond Leeuwarden. Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag op weg! Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten verhuizingen. Denk aan een particuliere verhuizing, een verhuizing van een bedrijf of bijvoorbeeld de verhuizing van een school of zorginstelling. Laten we samen kijken hoe we uw verhuizing het beste kunnen organiseren.

Aanpak bij een verhuizing rond Leeuwarden

Voor ons begint een verhuizing rond Leeuwarden met een inventarisatie van uw wensen. Welke taken voert u het liefst zelf uit? Voor welke taken wilt u de hulp van onze verhuizers inschakelen? Enzovoorts. Mogelijk heeft u zelfs al een aantal verhuisdozen ingepakt! Een volgende stap is een inventarisatie van uw inboedel. Hierbij is het voornamelijk belangrijk om in kaart te brengen welke elementen uit uw inboedel wat extra aandacht vergen. Denk hierbij aan een schilderij, IT-voorzieningen, enzovoorts. Op basis van beide aspecten stellen we een plan op voor de verhuizing.

Verhuizing rond Leeuwarden inplannen

Wenst u op korte termijn hulp bij een verhuizing rond Leeuwarden? Neem eens contact met ons op, zodat we u persoonlijk kunnen adviseren. Samen zoeken we naar de beste manier om uw inboedel op een veilige en verantwoorde wijze over te brengen naar uw nieuwe woning, bedrijfspand of bijvoorbeeld school. We vertellen u graag meer over onze werkwijze bij een eerste kennismaking.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)