Hulp bij een woning ontruimen in Friesland van Wolthuizen Verhuizingen

De noodzaak van een woning ontruimen in Friesland heeft vaak een nare oorzaak! Denk bijvoorbeeld aan een familielid die voor een langere tijd in het ziekenhuis is opgenomen of niet meer zelfstandig kan wonen, betalingachterstanden bij de huurders van een woning, enzovoorts. Deze oorzaken maken dat u het zelf vaak te druk heeft om de ontruiming uit te voeren. Daarbij beschikt men doorgaans niet over de benodigde hulpmiddelen om de ontruiming tot een goed einde te brengen. Denk aan opslagruimte voor de achtergebleven inboedel, de middelen om gaten te dichten, vloeren weg te halen, enzovoorts. Wolthuizen Verhuizingen is u graag van dienst bij een woningontruiming in Friesland! 

Werkwijze bij een woning ontruimen in Friesland 

Een woning ontruimen in Friesland begint voor ons bij het opstellen van een ontruimingsplan. Dit betekent dat we zoeken naar een plek om de inboedel op te kunnen slaan. Indien gewenst kunnen we u hier een opslagruimte voor aanbieden. Deze opslagruimte kunt u huren voor de tijd dat u de inboedel elders wilt stallen. Ook bespreken we samen met u welke hand- en spandiensten er na het leeghalen van de woning moeten worden uitgevoerd. Het verwijderen van vloerbedekking, gordijnen of het dichten van gaten in muren zijn hier voorbeelden van. 

Offerte voor een woning ontruimen in Friesland 

Wilt u een woning ontruimen in Friesland? Vraag in dat geval een vrijblijvende offerte aan bij Wolthuizen Verhuizingen. Onze verhuizers voorzien u daarbij graag van persoonlijk advies over de manier waarop u de ontruiming het beste vorm kunt geven. Zo weet u zeker dat de woning straks in de juiste staat aan een volgende bewoner kan worden opgeleverd. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst