Een woningontruiming in Drachten uit laten voeren

Vanzelfsprekend hoopt u dat het niet noodzakelijk is: een woningontruiming in Drachten. Toch kan het voorkomen dat huurders hun huur niet of niet volledig betalen, waardoor zij uit hun woning worden gezet. Wanneer dit niet voor de ontruimingsdatum gebeurt, kan de hulp van een ontruimingsbedrijf wenselijk zijn. Wolthuizen Stilma helpt u graag bij een woningontruiming in Drachten, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Hierbij gaat onze service verder dan enkel het leeghalen van de woning en het tijdelijk opslaan van de spullen. Zo heeft een vorige bewoner de mogelijkheid om zijn of haar spullen alsnog zelf op te halen.

Service bij een woningontruiming in Drachten

Onze specialisten zullen de woning volledig ontruimen! U bepaalt hierbij zelf, wat er met de spullen gebeurt. We kunnen de spullen opslaan, we kunnen herbruikbare meubels aanbieden bij een kringloopwinkel en we kunnen meubels voor u afvoeren. Vaak hangt het af van de situatie, welke oplossing het meest geschikt is. Nadat de woning volledig ontruimd is, kunnen we deze waar nodig voor u herstellen. Dit betekent dat gaten in muren gedicht worden, dat het behang van de muren gehaald wordt, enzovoorts. Zo is de woning klaar om opnieuw verhuurd te worden, zonder dat u hier zelf nog enig omkijken naar heeft.

Meer weten over een woningontruiming in Drachten?

Wilt u meer weten over onze service bij een woningontruiming in Drachten? Of wilt u onze hulp direct inschakelen om een woning te laten ontruimen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen gaan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst