Woningontruiming Leeuwarden

Soms is het nodig dat een woning wordt ontruimd. Dit kan het geval zijn als er door brand of natuurgeweld grote schade is ontstaan waardoor de woning tijdelijk onbewoonbaar is. Het kan ook zo zijn dat de woning moet worden verkocht wegens hypotheekachterstand. In alle gevallen moet de inboedel tijdelijk worden opgeslagen. Hiervoor kunt u een beroep doen op woningontruiming Leeuwarden. Zij zorgen ervoor dat de woning wordt leeggehaald en dat de inboedel veilig wordt opgeslagen zo lang dat nodig is. U kunt in de periode dat de spullen in de opslag liggen daar natuurlijk altijd bij als u iets nodig heeft zoals bij voorbeeld kleding bij het wisselen van het seizoen.

Woningontruiming Leeuwarden zorgt goed voor uw spullen

Wanneer ontruiming noodzakelijk is zullen uw spullen door woningontruiming Leeuwarden goed en veilig worden opgeslagen. Zo lang dat nodig is kunt u een opslagruimte huren voor uw inboedel. Dit kan ook handig zijn als uw nieuwe huis nog niet klaar is of wanneer u daar nog niet in kunt vanwege afspraken met de huidige bewoners. In alle gevallen kan ervoor worden gezorgd dat uw inboedel veilig wordt bewaard.

Laat uw inboedel tijdelijk opslaan

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw inboedel veilig te laten opslaan. Ons bedrijf in Leeuwarden kan ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de opslag van de inboedel. Uw spullen kunt u net zo lang laten opslaan als nodig is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst