Zelf uw inboedel opslaan

Wilt u graag zelf uw inboedel naar onze opslaghal brengen? Dit kan heel eenvoudig door even contact met ons op te nemen om een datum af te spreken. Wij zorgen er dan voor dat de units klaar staan als u met uw inboedel bij ons komt. Met onze heftruck plaatsen we vervolgens de benodigde units achter uw bus of kar, zodat u zo weinig mogelijk heen en weer hoeft te sjouwen. Verder verschaffen we ruim voldoende pakdekens om uw inboedel te beschermen of te fixeren.

Prijzen  (incl. 21 % BTW )

  • Inslagkosten: € 25,00 per unit
  • Uitslagkosten: € 25,00 per unit
  • Opslag/maand: € 50,00 per unit

Verzekering

Tijdens de opslag van uw goederen dient u zelf zorg te dragen voor de verzekering. Dit kan eenvoudig door de verzekeraar een adreswijziging te sturen met Wetterwille 9 in Heerenveen als nieuw adres.

Onze aansprakelijkheidsverzekering geeft alleen dekking in het geval wij schuldig zijn aan de onverhoopte calamiteit. Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen 2006 (AVBV 2006) welke wij u kosteloos kunnen verstrekken. Op verzoek kunnen wij de primaire verzekering verzorgen voor € 0,50 per € 1.000,00 te verzekeren waarde per maand, met een minimum van € 5,00.

Maatvoering:
De inwendige maten van de units zijn 180 cm breed, 235 cm lang en 220 cm hoog.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst